Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303113

Amistoso (Int.) 731303113 Información oficial sobre el partido 731303113 en Hattrick

07.05.2024 20:20:00

häöl2 Alineación oficial del equipo 'häöl2' en el partido 5 - 4 Burriquin Alineación oficial del equipo 'Burriquin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
häöl2 Alineación oficial del equipo 'häöl2' en el partido 8 - 0 Burriquin Alineación oficial del equipo 'Burriquin' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

häöl2

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Joonas Kirppu de häöl2 va aconseguir igualar el partit al minut 20, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de häöl2. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Adrian Gheorghe xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): häöl2 va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Janne Ahopelto va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): häöl2 va aconseguir el 4 - 1 quan Janne Ahopelto va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Olavi Oikkonen es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miika Kanerva va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): Al minut 73, Roope Ketola gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Roope Ketola de häöl2 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pekka Bro de häöl2 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Burriquin

Goles Goles

  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 17 i semblava que Burriquin desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Martín Salinas Mila va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Simón Urquiola va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 2.
  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Un mica després, Slobodan Žižić de Burriquin va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 154 Minuto 77 (Gol de penalti): Burriquin va reduir les diferències al marcador en anotar el 5 - 4 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Simón Urquiola.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Slobodan Žižić va encarar al porter al 33, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús de Gea de Burriquin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mateo Antza de Burriquin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.