Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303097

Amistoso (Int., RC) 731303097 Información oficial sobre el partido 731303097 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

FC Elrond Network Alineación oficial del equipo 'FC Elrond Network' en el partido 4 - 3 A. C. Saramagho Alineación oficial del equipo 'A. C. Saramagho ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Elrond Network Alineación oficial del equipo 'FC Elrond Network' en el partido 4 - 1 A. C. Saramagho Alineación oficial del equipo 'A. C. Saramagho ' en el partido
Tiene un resultado normal 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Elrond Network

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FC Elrond contenien la respiració mentre en Cem Ali Kılıçoğlu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): Als 36 minuts de joc, els nois de FC Elrond van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Cem Ali Kılıçoğlu augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Passats 64 minuts, Iulian-Constantin Vergulescu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. FC Elrond es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, Iulian-Constantin Vergulescu gairebé va marcar per a FC Elrond des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Iulian-Constantin Vergulescu de FC Elrond gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Jari Mehsner, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florian Drăgănescu de FC Elrond amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

A. C. Saramagho

Goles Goles

  • 109 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Nassim Ataba es va complicar la vida al minut 2 intentant esquivar Iulian-Constantin Vergulescu en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del FC Elrond, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 164 Minuto 11 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Saramagho al minut 11. Dan Costică va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 38, el jugador visitant Eustaki Artiz va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 41 minuts Bogdan Gałęzewski va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Utku Umut Yarpu de Saramagho la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergejus Jovarskas de Saramagho va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.