Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303077

Amistoso (Int.) 731303077 Información oficial sobre el partido 731303077 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Electron Vols F.C. Alineación oficial del equipo 'Electron Vols F.C.' en el partido 0 - 3 Racing Club des Gones Alineación oficial del equipo 'Racing Club des Gones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Electron Vols F.C. Alineación oficial del equipo 'Electron Vols F.C.' en el partido 2 - 3 Racing Club des Gones Alineación oficial del equipo 'Racing Club des Gones' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Electron Vols F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 36 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Marino Calabrese va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Rocco Guidi i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Electron, però el xut de Joža Velček va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Guntis Cimermanis va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Ríos.

Racing Club des Gones

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Arvid Nilsen va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Racing va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jean-Loup Framery, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Chris Egan va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Emil Todorov després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Aguadé va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Benoît Wagner va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gwenaël Labouré rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kero Lukkari de Racing es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Chris Egan de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Chris Egan de Racing per doble groga al minut 58.