Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303075

Amistoso 731303075 Información oficial sobre el partido 731303075 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Real Sequía Alineación oficial del equipo 'Real Sequía' en el partido 3 - 5 AVG STeam Alineación oficial del equipo 'AVG STeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Sequía Alineación oficial del equipo 'Real Sequía' en el partido 0 - 7 AVG STeam Alineación oficial del equipo 'AVG STeam' en el partido
Tiene bastante suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sequía

Goles Goles

  • 113 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sequía amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 9, deixant Riccardo D'Amelia en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 27, indicava inequívocament que en Simón Mazo López va saber trobar la xarxa rival. Sequía desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, Riccardo D'Amelia va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nicolás Almazán al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Simón Mazo López va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Riccardo D'Amelia de Sequía amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AVG STeam

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Federico Lacalle Barahon la va convertir en gol amb un remat de cap en Francesc Tona tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 8 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 39 minuts Federico Lacalle Barahon va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 43, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Casimiro Eslava es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de STeam va ser finalitzada des de l'esquerra per Jonathan Verga al minut 61. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jonathan Verga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Nacho Haro al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Casimiro Eslava de STeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pierre Coronado de STeam es va guanyar la targeta groga merescudament.