Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731302745

Amistoso 731302745 Información oficial sobre el partido 731302745 en Hattrick

07.05.2024 20:30:00

Maccabi O.M Kfar Saba Alineación oficial del equipo 'Maccabi O.M Kfar Saba' en el partido 0 - 3 FC GIB Alineación oficial del equipo 'FC GIB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maccabi O.M Kfar Saba Alineación oficial del equipo 'Maccabi O.M Kfar Saba' en el partido 0 - 1 FC GIB Alineación oficial del equipo 'FC GIB' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi O.M Kfar Saba

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Nikolai Petjoi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Yoel Sever havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Maccabi, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Yoel Sever va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikolai Petjoi de Maccabi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC GIB

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): GIB va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Erwin Kolb va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, Leo Uhernik va pentinar un córner cap al segon pal que Hamid Nazarkhan va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Leo Uhernik va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 37 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 37 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Adam Konopiński, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Adam Konopiński va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Manuel Escollar va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo Dorante.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Dimbi Kadukima de GIB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Filip Bezruč de GIB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.