Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731302633

Amistoso (Int., RC) 731302633 Información oficial sobre el partido 731302633 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

nou pla Alineación oficial del equipo 'nou pla' en el partido 2 - 6 Güzelyalı S.K. Alineación oficial del equipo 'Güzelyalı S.K.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
nou pla Alineación oficial del equipo 'nou pla' en el partido 4 - 1 Güzelyalı S.K. Alineación oficial del equipo 'Güzelyalı S.K.' en el partido
Tiene mala suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nou pla

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Nicasi González Guezno, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a nou.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): El nou no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en José López es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Eugèni Pujol va disposar d'una bona oportunitat al minut 39, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Jesús Mediero de nou va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaume Vilamanyà de nou amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Güzelyalı S.K.

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Güzelyalı Hüsmen Göktuna va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Güzelyalı va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 25, quan Ulisse Heck, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Zafer Yeniçeri sempre és una garantia. Al minut 41, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Giovanni Castro marcar el 1 - 3 per al Güzelyalı.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 42, Güzelyalı va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Giovanni Castro.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Güzelyalı augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rüzgar Şaşmaz es rifés el porter i marqués el 1 - 5.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, Güzelyalı va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Giovanni Castro, amb un xut sec des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ulisse Heck de Güzelyalı va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.