Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731302362

Amistoso (Int., RC) 731302362 Información oficial sobre el partido 731302362 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Marvel Athletic Alineación oficial del equipo 'Marvel Athletic' en el partido 5 - 2 Nefandezze Alineación oficial del equipo 'Nefandezze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Marvel Athletic Alineación oficial del equipo 'Marvel Athletic' en el partido 7 - 2 Nefandezze Alineación oficial del equipo 'Nefandezze' en el partido
Tiene mala suerte 7.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marvel Athletic

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Marvel Ath van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pere Josep Zabalintxaurreta va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Marvel Ath va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 30 Nofre Parcerisa va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Marvel Ath va ser Sámuel Ujj.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Junior Hay va augmentar l'avantatge de Marvel Ath a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Marvel Ath a 5 - 2. Zsolt Bardi va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Marvel Ath va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Osuna en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Buonincontri, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jorge Osuna, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elvis Allegrezza de Marvel Ath va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Nefandezze

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Capu(Nani) va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 3. Piero Ammannati va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Tim Nanninga que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Giancarlo Paffarini no va ser aprofitada per en Benito Pol Bodetto que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 63, quan en Maximilian Lueger va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.