Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731302287

Amistoso (Int.) 731302287 Información oficial sobre el partido 731302287 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido 0 - 0 Cachafazz F.C. Alineación oficial del equipo 'Cachafazz F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido 1 - 3 Cachafazz F.C. Alineación oficial del equipo 'Cachafazz F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

isam club

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de isam a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Dráuzio Zanon va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): isam va estar a punt de posar-se per davant al minut 60 però Gerardo Carcedo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Gerardo Carcedo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ernesto José Olivares va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a isam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ángel María Lazo Garcia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Cachafazz F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Anouar Benyahia de Cachafazz, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Julián Barberis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aurelio Pieth de Cachafazz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.