Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731301886

Amistoso (Int., RC) 731301886 Información oficial sobre el partido 731301886 en Hattrick

07.05.2024 20:25:00

Vuosaaren Pommittajat Alineación oficial del equipo 'Vuosaaren Pommittajat' en el partido 3 - 4 red/blacks warriors Alineación oficial del equipo 'red/blacks warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vuosaaren Pommittajat Alineación oficial del equipo 'Vuosaaren Pommittajat' en el partido 0 - 2 red/blacks warriors Alineación oficial del equipo 'red/blacks warriors' en el partido
Tiene bastante suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vuosaaren Pommittajat

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Folke Dahllind arribés a peus de Matti Ranttila, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a VP el 1 - 0.
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Matti Ranttila estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sami Sjöberg va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 59.
  • 118 Minuto 98 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 98, Matti Ranttila va pentinar un córner cap al segon pal que Riku Ruhtinas va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.

red/blacks warriors

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Diego Gallegos, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 67 minuts Radoslav Haralampiev va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 161 Minuto 106 (Gol por el centro): Als 106 minuts de partit, Diego Gallegos de red/blacks va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 173 Minuto 107 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 107, quan Radoslav Haralampiev va posar els visitants red/blacks per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Diego Cabestany va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Majed Hameed va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Olger Obdam quasi aconsegueix empatar per red/blacks al minut 61, però Majed Hameed va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Radoslav Haralampiev, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 70 però la pilota va sortir lleugerament desviada.