Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731301872

Amistoso (Int.) 731301872 Información oficial sobre el partido 731301872 en Hattrick

07.05.2024 19:25:00

1.Dukla Banská Bystrica Alineación oficial del equipo '1.Dukla Banská Bystrica' en el partido 1 - 1 Kat06 Alineación oficial del equipo 'Kat06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
1.Dukla Banská Bystrica Alineación oficial del equipo '1.Dukla Banská Bystrica' en el partido 2 - 0 Kat06 Alineación oficial del equipo 'Kat06' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.Dukla Banská Bystrica

Goles Goles

  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 del partit, el jugador Rudolf Hurtok de Dukla va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ludwig Spiteri va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Ludwig Spiteri del Dukla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ludwig Spiteri estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marián Kaliský, als 33 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gábor Ledzényi de Dukla es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Kat06

Goles Goles

  • 136 Minuto 64 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Mykhailo Kachorenko encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Sacha Porte anotar per a Kat06 el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Lluís Mirabet va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Kat06 a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lluís Mirabet va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): El Kat06 va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 89 amb un llançament de falta perillós. En Lavrenti Godoladze però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Romaric Marmin de Kat06 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Romaric Marmin va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.