Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731301646

Amistoso (Int.) 731301646 Información oficial sobre el partido 731301646 en Hattrick

08.05.2024 17:20:00

FC Schuttelaars Alineación oficial del equipo 'FC Schuttelaars' en el partido 1 - 4 Deportivo Félix Alineación oficial del equipo 'Deportivo Félix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Schuttelaars Alineación oficial del equipo 'FC Schuttelaars' en el partido 1 - 3 Deportivo Félix Alineación oficial del equipo 'Deportivo Félix' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Schuttelaars

Goles Goles

  • 101 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Igor Meiland es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Schuttelaars van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 15, però Huib van Baarschot va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Huib van Baarschot va disposar d'una bona oportunitat al minut 74, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Joran Ausems, el jugador de Schuttelaars va ser expulsat al minut 18.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfonso Antil.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Morgan Frost de Schuttelaars es va guanyar la targeta groga merescudament.

Deportivo Félix

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de FMM Lucas Manuel Rodríguez va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a FMM l'avantatge per 0 - 2. Enzo Daniel De Simone en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Evgeniy Chemezov va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 105 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 88, Enzo Daniel De Simone va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Thomas Vasseur que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 4. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Enzo Daniel De Simone quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Julian Isselhorst, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FMM va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucas Manuel Rodríguez de FMM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.