Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731301605

Amistoso (Int.) 731301605 Información oficial sobre el partido 731301605 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

A.D Fesios Alineación oficial del equipo 'A.D Fesios' en el partido 3 - 3 Shettleston Terrors Alineación oficial del equipo 'Shettleston Terrors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.D Fesios Alineación oficial del equipo 'A.D Fesios' en el partido 4 - 0 Shettleston Terrors Alineación oficial del equipo 'Shettleston Terrors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D Fesios

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Armando Écija s'emportà una gran ovació del públic local al minut 20, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Óscar Cristantes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Fesios.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fesios va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Óscar Cristantes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Carles Gomila de Fesios va intentar batre la porteria rival al minut 17 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Marco Verschuren gairebé va marcar per a Fesios des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a Fesios per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lavrentis Floratos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Shettleston Terrors

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador de Shettleston Emrah Yeğin va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 13 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 154 Minuto 67 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Freddie van der Heuvel. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Ken Starley va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Dean Hatt gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.