Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731301535

Amistoso (Int., RC) 731301535 Información oficial sobre el partido 731301535 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Ulia Mendi Team Alineación oficial del equipo 'Ulia Mendi Team' en el partido 7 - 0 Dynamo Kellergasse Alineación oficial del equipo 'Dynamo Kellergasse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ulia Mendi Team Alineación oficial del equipo 'Ulia Mendi Team' en el partido 7 - 0 Dynamo Kellergasse Alineación oficial del equipo 'Dynamo Kellergasse' en el partido
Tiene un resultado normal 6.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ulia Mendi Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Julián Gand ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mendi es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mendi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Carlos Serna progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Josep Maria Roselló va augmentar l'avantatge de Mendi a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alberto Iruela va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Julián Gand va incrementar l'avantatge de Mendi amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Carlos Serna, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Mendi.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Mendi i així augmentar el marcador a 7 - 0 als 82 minuts de joc. Mentre en Juan Carlos Serna el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Mendi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Josep Tarrida va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Michael Wirth.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Mendi va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Josep Maria Roselló va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Josep Tarrida, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Josep Maria Roselló quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alio Sebastián de Mendi es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Josep Maria Roselló, el jugador de Mendi va ser expulsat al minut 81.

Dynamo Kellergasse

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): José María Montes es va comportar com un juvenil al minut 29 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lukas Hinteregger de Kellergasse va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.