Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731301394

Amistoso (Int.) 731301394 Información oficial sobre el partido 731301394 en Hattrick

08.05.2024 17:20:00

fc M.Hobbema Alineación oficial del equipo 'fc M.Hobbema' en el partido 2 - 2 Equipo El Webo III Alineación oficial del equipo 'Equipo El Webo III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc M.Hobbema Alineación oficial del equipo 'fc M.Hobbema' en el partido 2 - 0 Equipo El Webo III Alineación oficial del equipo 'Equipo El Webo III' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc M.Hobbema

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar M.Hobbema amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Jamie Garfield va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): Una falta al minut 28 va provocar un lliure directe. Jamie Garfield el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): Steven Dijsselhof hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Lennart Bosman havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Matthijs Gunst va entorpir al marcador d'en Ferdinand Brobbel per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pavel Vacátko va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Lennart Bosman va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matthijs Gunst es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Equipo El Webo III

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de El Webo va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Rafael Castrovido.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): El El Webo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Giuseppe Suprozzo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Pablo Serrano Rubiera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Dioayuda.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Dioayuda va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.