Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731301339

Amistoso (Int.) 731301339 Información oficial sobre el partido 731301339 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

CUIDADO Alineación oficial del equipo 'CUIDADO' en el partido 3 - 2 Udinese.Calcio Alineación oficial del equipo 'Udinese.Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CUIDADO Alineación oficial del equipo 'CUIDADO' en el partido 5 - 0 Udinese.Calcio Alineación oficial del equipo 'Udinese.Calcio' en el partido
Tiene mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUIDADO

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): CUIDADO prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Thibaut Bernard va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador Daniel Gutiérrez de CUIDADO, després de 27 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): CUIDADO va augmentar la diferència quan Daniel Gutiérrez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Riccardo Benissimo del CUIDADO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alessandro Moroni! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 51 quan Ilri Demaçi de CUIDADO gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Thibaut Bernard per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ryan Lowe va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Daniel Gutiérrez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Ryan Lowe va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El CUIDADO ho intentava per la dreta per mitjà de Alessandro Moroni, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Steve Mag Aoidh de CUIDADO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Udinese.Calcio

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Józef Wochnik arribés a peus de Edmund Sucharski, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Udinese el 1 - 1.
  • 154 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Edmund Sucharski va significar el 3 - 2 al minut 75.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Miguel Balay de Udinese va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.