Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300839

Amistoso (Int.) 731300839 Información oficial sobre el partido 731300839 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 3 - 2 Amigos Antisistema FC Alineación oficial del equipo 'Amigos Antisistema FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 2 - 0 Amigos Antisistema FC Alineación oficial del equipo 'Amigos Antisistema FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LECONDONI F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mihai Stoiciu va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. LECONDONI empatava el partit, 1 a 1, al minut 38.
  • 120 Minuto 71 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 71, indicava inequívocament que en Renato Coronel va saber trobar la xarxa rival. LECONDONI desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LECONDONI contenien la respiració mentre en Joan Serret s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Renato Caronti va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jens Keijsers! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Koldo Berano de LECONDONI es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Koldo Berano va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Amigos Antisistema FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): El porter de Antisistema va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Roman Stefanenko va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Adolfo Macri va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Antisistema i marcant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Mason Browne quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marcel von Sayn-Wittgenstein-Berleburg, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Mason Browne, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 30 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Antisistema va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joseph Paratene de Antisistema va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.