Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300494

Amistoso (Int.) 731300494 Información oficial sobre el partido 731300494 en Hattrick

08.05.2024 15:20:00

US Marignane Alineación oficial del equipo 'US Marignane' en el partido 6 - 2 Deportivo Buxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Buxo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
US Marignane Alineación oficial del equipo 'US Marignane' en el partido 9 - 0 Deportivo Buxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Buxo F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

US Marignane

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Luis Barbadilla, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Wiljan Havik va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Marignane va ser Rafik Rouissi.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Eremia Batmanashvili, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Marignane.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Marignane va augmentar la diferència quan Rafik Rouissi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Marignane va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Martial Eynard progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rafik Rouissi va rematar alt.

Deportivo Buxo F.C.

Goles Goles

  • 154 Minuto 35 (Gol de penalti): Deportivo va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Denny Machado.
  • 135 Minuto 41 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Guillermo Florit va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 2. L'experiència és un grau!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Destany de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.