Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300429

Amistoso (Int.) 731300429 Información oficial sobre el partido 731300429 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

Drosero FC Alineación oficial del equipo 'Drosero FC' en el partido 2 - 1 fc willes boys Alineación oficial del equipo 'fc willes boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Drosero FC Alineación oficial del equipo 'Drosero FC' en el partido 2 - 0 fc willes boys Alineación oficial del equipo 'fc willes boys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drosero FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan José Francisco Isundegui va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 33.
  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 44 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Walter Stenstrup. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Drosero va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sylvain Mazard va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Björn Jeppsson.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sam Vanstone va entorpir al marcador d'en Asimakis Kastanis per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 287 Minuto 83 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Drosero tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Sam Vanstone ho va intentar al minut 83 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Wiktor Szala, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

fc willes boys

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): Marnick Hardies va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de willes i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Mikel Mimentza va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mikel Mimentza de willes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.