Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300391

Amistoso (Int., RC) 731300391 Información oficial sobre el partido 731300391 en Hattrick

08.05.2024 20:15:00

Catch 84 Alineación oficial del equipo 'Catch 84' en el partido 5 - 4 FC Hamlin Alineación oficial del equipo 'FC Hamlin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catch 84 Alineación oficial del equipo 'Catch 84' en el partido 2 - 0 FC Hamlin Alineación oficial del equipo 'FC Hamlin' en el partido
Tiene bastante suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catch 84

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): En Ollie MacQuaid entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Catch, un peu providencial d'en Jonathan Moloney va situar el 1-1 al panell digital.
  • 112 Minuto 116 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ian Heneghan va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 116.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Declan Gough es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 211 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Al minut 111 el Catch va posar setge sobre la defensa central visitant però en Anthony Jorden no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdechakour Othmani de Catch amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 119 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ollie MacQuaid de Catch la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Abdechakour Othmani va clavar el 3 - 2 per a Catch amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Jonathan Moloney de Catch va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Barry Caughan de Catch va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ian Heneghan, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Zachary Farrensteiner va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Catch i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Ken Jara va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ollie MacQuaid va xutar fora per a Catch, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Anthony Jorden anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Catch.

FC Hamlin

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Hamlin agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Michael-Fritz Doffek amb mestria.
  • 142 Minuto 104 (Gol de contra por la izquierda): Alexey Koshkarev va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Hamlin.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): El Hamlin va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 15, però en Henning Klett va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Hamlin sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Reinhold Wolinski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 51 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Hamlin sortien al contraatac. La falta llançada per Michael-Fritz Doffek va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 112 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Hamlin, l'equip va recuperar la pilota al minut 112 i va contraatacar. En Reinhold Wolinski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 237 Minuto 119 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Daniel Schwanitz estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rodger Weidmansdorf, als 119 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rodger Weidmansdorf de Hamlin es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Michael-Fritz Doffek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Reinhold Wolinski de Hamlin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Hamlin Reinhold Wolinski, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ken Jara. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Hamlin, Michael-Fritz Doffek, col·locà la pilota just a les mans d'en Ken Jara. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Hamlin, Daniel Schwanitz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alexey Koshkarev de Hamlin anava molt fort i col·locat però Ken Jara no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Hamlin Rodger Weidmansdorf no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ken Jara es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Karl Ludger Süßner xutant per a Hamlin va fer anar la pilota just on la volia, però Ken Jara, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Hamlin, Semih Dicle, col·locà la pilota just a les mans d'en Ken Jara. El marcador: 5 - 4.