Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300360

Amistoso 731300360 Información oficial sobre el partido 731300360 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Bruce Gladiators Reloaded Alineación oficial del equipo 'Bruce Gladiators Reloaded' en el partido 2 - 1 The Hootsmen Alineación oficial del equipo 'The Hootsmen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bruce Gladiators Reloaded Alineación oficial del equipo 'Bruce Gladiators Reloaded' en el partido 5 - 1 The Hootsmen Alineación oficial del equipo 'The Hootsmen' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bruce Gladiators Reloaded

Goles Goles

  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Gladiators equilibrava la balança al minut 47. En Cesare Scala, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sébastien Mauroy, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Gladiators se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Sébastien Mauroy va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gladiators se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Sébastien Mauroy del Gladiators ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Benedetto Laiolo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gladiators a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cristoforo Magosso va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Daniel Sicotte de Gladiators la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edward Bartkiewicz de Gladiators va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jean-Daniel Sicotte es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

The Hootsmen

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Osvaldo Mognol donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mael Küenzler ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bobby Zavadil de Hootsmen va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Matej Gnjezda que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Hootsmen creava perill des de la dreta al minut 78, però en Stefan Thorstensson, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mael Küenzler desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Jaro Keinänen de Hootsmen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bobby Zavadil de Hootsmen es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.