Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300159

Amistoso (Int.) 731300159 Información oficial sobre el partido 731300159 en Hattrick

08.05.2024 13:30:00

De Blankenbergenoars Alineación oficial del equipo 'De Blankenbergenoars' en el partido 3 - 4 Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
De Blankenbergenoars Alineación oficial del equipo 'De Blankenbergenoars' en el partido 2 - 5 Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Blankenbergenoars

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Blankenbergenoars eren letals, i Piergiuseppe Rabatti va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Blankenbergenoars prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Zafar Al-Khalidi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Blankenbergenoars va augmentar la diferència quan Alexandre Ramon no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Rafik-Khan Baig es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Janklaas De Broyer de Blankenbergenoars es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zafar Al-Khalidi.

Ath.Santiago

Goles Goles

  • 135 Minuto 15 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Toribio Lugilde va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 1. L'experiència és un grau!
  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Ath.Santiago va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Agustí Gené va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 62 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Enrique de Blas marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): Amb 90 minuts jugats, Mario Coronado de Ath.Santiago va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ath.Santiago que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mario Coronado, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Ath.Santiago va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Toribio Lugilde no va poder controlar.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Félix Enatorriaga quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Agustí Gené de Ath.Santiago va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.