Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731299637

Amistoso (Int.) 731299637 Información oficial sobre el partido 731299637 en Hattrick

08.05.2024 17:55:00

PKS Psary Alineación oficial del equipo 'PKS Psary' en el partido 3 - 2 los Abejarucos Alineación oficial del equipo 'los Abejarucos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PKS Psary Alineación oficial del equipo 'PKS Psary' en el partido 2 - 0 los Abejarucos Alineación oficial del equipo 'los Abejarucos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PKS Psary

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Psary prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Natan Delforge va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Georg Heidig va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Adrian Oliwa es va introduir dins la defensa central al minut 52, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Tatu Rae va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Psary se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Johnny Macello al minut 16 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Arash Janati va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Adrian Oliwa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Nigel de Gruytvelder va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 90, i va passar la pilota a Georg Heidig, però aquest no va encertar a marcar.

los Abejarucos

Goles Goles

  • 108 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ilia Ghlighashvili és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Kenneth Otuo perquè aconseguís el 2 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Alberto Conceição Sá rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ilia Ghlighashvili, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Abejarucos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Thibault Lamour va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): El Abejarucos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 61, però en Alberto Conceição Sá va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Abejarucos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nicolás Foucault, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.