Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731299570

Amistoso (Int., RC) 731299570 Información oficial sobre el partido 731299570 en Hattrick

08.05.2024 07:00:00

Mekansm Alineación oficial del equipo 'Mekansm' en el partido 3 - 5 Koutsi Maria Alineación oficial del equipo 'Koutsi Maria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mekansm Alineación oficial del equipo 'Mekansm' en el partido 0 - 5 Koutsi Maria Alineación oficial del equipo 'Koutsi Maria' en el partido
Tiene bastante suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mekansm

Goles Goles

  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): En Alfredo Prot entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Mekansm, un peu providencial d'en 林 (Lin) 睿 (Rui) va situar el 1-1 al panell digital.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): El jugador Didier Bützberger de Mekansm es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 120 Minuto 73 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en 邵 (Shao) 川华 (Chuanhua) al minut 73, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Mekansm i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En 邵 (Shao) 川华 (Chuanhua) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mekansm, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En 林 (Lin) 睿 (Rui) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 邵 (Shao) 川华 (Chuanhua) de Mekansm va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Noa Dauw de Mekansm amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Koutsi Maria

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bogdan-Ştefan Alboi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a TheOthers.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): TheOthers agafava avantatge al minut 62 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Michalis Tsalamagkas amb mestria.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Olav Olsen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 103 (Gol por la izquierda): TheOthers va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 103. Vardis Mpatzis va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 113 (Gol por el centro): Al minut 113, Vardis Mpatzis va augmentar l'avantatge de TheOthers a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del TheOthers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Michalis Tsalamagkas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Yiorgos Nalitzis després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter 杨 (Yang) 舜融 (Shunrong) va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Michalis Tsalamagkas al minut 53, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Dimosthenis Matsaggos de TheOthers va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 69 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Al minut 110 杨 (Yang) 舜融 (Shunrong) va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Loukas Tosodoulis, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Apostolos Ouzounoglou de TheOthers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84 del partit, Apostolos Ouzounoglou de l'equip TheOthers, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.