Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731299300

Amistoso (Int.) 731299300 Información oficial sobre el partido 731299300 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

F.C. La Tosca Alineación oficial del equipo 'F.C. La Tosca' en el partido 3 - 0 Black Sails F.C. Alineación oficial del equipo 'Black Sails F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. La Tosca Alineación oficial del equipo 'F.C. La Tosca' en el partido 1 - 1 Black Sails F.C. Alineación oficial del equipo 'Black Sails F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,3 % 57,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. La Tosca

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Arto Hilke va donar a Tosca un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Amb 58 minuts jugats, en Arcadi Aleñar va augmentar l'avantatge de Tosca a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Tosca va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Argimiro Vidanía, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Severiano Mariano que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Víctor de Rada va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Tosca ho intentava per la dreta per mitjà de Arto Hilke, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tosca José María Rivas Urtiaga quasi marca al minut 59 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Arcadi Aleñar l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Víctor de Rada de Tosca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Luis Córcoles de Tosca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Black Sails F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): El jugador visitant Ferdinando Telese va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 34 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 250 Minuto 83 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Black van pujar a rematar. Però en Ferdinando Telese la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.