Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731299295

Amistoso (Int.) 731299295 Información oficial sobre el partido 731299295 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

SSC NaOpole Alineación oficial del equipo 'SSC NaOpole' en el partido 6 - 1 Marafados Algarvios Alineación oficial del equipo 'Marafados Algarvios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SSC NaOpole Alineación oficial del equipo 'SSC NaOpole' en el partido 5 - 0 Marafados Algarvios Alineación oficial del equipo 'Marafados Algarvios' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SSC NaOpole

Goles Goles

  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Pio Caputo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 11 de joc. Pacífico Salvaticci es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): Una falta al minut 32 va provocar un lliure directe. Jonny Osman el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Pacífico Salvaticci va incrementar l'avantatge de SSCN amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SSCN va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Ernesto Sánchez-Pertejo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Luigi Bortot de SSCN va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 130 Minuto 86 (Gol de falta): Jonny Osman va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 86 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Matteo Schinco va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jonny Osman, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Bruno Cammarata es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 217 Minuto 83 (Ocasión evento especial cansancio): Estava tan cansat en Elias Guerreiro que es va abaixar les mitgetes de tan carregats que tenia els bessons. Randy Delisle se'n va adonar i el va encarar al minut 83 però la cobertura al defensor va impedir que la jugada acabés en gol.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El SSCN ho intentava per la dreta per mitjà de Rimtas Kupriakovas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Marafados Algarvios

Goles Goles

  • 186 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Marafados. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Bernardo Santos va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damas Lentilha de Marafados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Diego Bonivento després que el jugador de Marafados li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.