Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731299284

Amistoso (Int.) 731299284 Información oficial sobre el partido 731299284 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

FC Palencia Alineación oficial del equipo 'FC Palencia' en el partido 5 - 2 Jethrons Alineación oficial del equipo 'Jethrons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
FC Palencia Alineación oficial del equipo 'FC Palencia' en el partido 5 - 4 Jethrons Alineación oficial del equipo 'Jethrons' en el partido
Tiene un resultado normal 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,3 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Palencia

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 29, Hervé Robert de Palencia empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Sante Strangis de Palencia, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Klaudiusz Natanek, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Palencia.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Einari Tuominen es va introduir dins la defensa central al minut 58, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hervé Robert va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Jethrons

Goles Goles

  • 170 Minuto 16 (Gol de falta): Al minut 16 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Herleif Mohr va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Vaggelis Mpelonis va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Vaggelis Mpelonis va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Guarino Dalla Pietra, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Lennard Dresselaers va estar a punt de posar per davant a Jethrons amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guarino Dalla Pietra va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Herleif Mohr va fer al minut 67 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lennard Dresselaers, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lennard Dresselaers es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 84 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Anant Dhotre sempre feia allò que el company necessitava. Li feia cobertures, li donava sortides, inclús donava instruccions!