Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731298982

Amistoso (Int.) 731298982 Información oficial sobre el partido 731298982 en Hattrick

07.05.2024 18:30:00

Tus Amingo Alineación oficial del equipo 'Tus Amingo' en el partido 4 - 0 FC Prodigy 2012 Alineación oficial del equipo 'FC Prodigy 2012' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tus Amingo Alineación oficial del equipo 'Tus Amingo' en el partido 3 - 0 FC Prodigy 2012 Alineación oficial del equipo 'FC Prodigy 2012' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tus Amingo

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jonas Irmschler, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jochen Deckert va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Detlef Niebüll va anar directament als peus de Hieronymus Strehl que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Amingo al minut 75, que va llançar ajustat al pal en Niko Löytty. 4 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Amingo va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Adalbald Peterhof va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Jochen Deckert es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jochen Deckert va rematar alt.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Hieronymus Strehl gairebé va marcar per a Amingo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lois Wykydal de Amingo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hieronymus Strehl de Amingo es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

FC Prodigy 2012

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Serge Nigg de Prodigy va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.