Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731298965

Amistoso (Int., RC) 731298965 Información oficial sobre el partido 731298965 en Hattrick

08.05.2024 09:30:00

DynamoOttakring Alineación oficial del equipo 'DynamoOttakring' en el partido 2 - 0 Backspinders F.C. Alineación oficial del equipo 'Backspinders F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DynamoOttakring Alineación oficial del equipo 'DynamoOttakring' en el partido 4 - 0 Backspinders F.C. Alineación oficial del equipo 'Backspinders F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DynamoOttakring

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Passats 48 minuts, Horst Schoppitsch, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. DynamoOttakring es posava per davant!
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Gregor Ogris va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 33, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Paul Hilscher sempre els tira per la dreta i en Jesús Campmany, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Paul Hilscher va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DynamoOttakring.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Campmany al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Paul Hilscher va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paul Hilscher de DynamoOttakring va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Backspinders F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Óscar 'Esponja' Gómez que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Backspinders van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Elias Büsser va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Backspinders van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Óscar 'Esponja' Gómez des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Faraz Hesaraki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.