Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731298547

Amistoso (Int., RC) 731298547 Información oficial sobre el partido 731298547 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Cartuchos FC Alineación oficial del equipo 'Cartuchos FC' en el partido 1 - 4 Squirrel Creek Hoodoos Alineación oficial del equipo 'Squirrel Creek Hoodoos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cartuchos FC Alineación oficial del equipo 'Cartuchos FC' en el partido 2 - 0 Squirrel Creek Hoodoos Alineación oficial del equipo 'Squirrel Creek Hoodoos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartuchos FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Cartuchos va ser Jaume Frigola.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Cartuchos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Francisco Manuel Ciervo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jérémie Dorval.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jaume Frigola de Cartuchos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al 67, Alfonso Martínez Salas hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Jérémie Dorval. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jérémie Dorval i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Cartuchos, però el xut de Jaume Frigola va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Manuel Ciervo de Cartuchos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Squirrel Creek Hoodoos

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Markus Hajek que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ismael Garneau la va rematar Vinay George amb una magnífica volea que va fer pujar per a Squirrel el 1 - 2.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Anthony Ruttan de Squirrel va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Vincenzo Avidano va augmentar l'avantatge de Squirrel a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Squirrel van sortir al contraatac al minut 32, però Vinay George va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santo Bray.