Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731298485

Amistoso (Int.) 731298485 Información oficial sobre el partido 731298485 en Hattrick

08.05.2024 13:30:00

fcb.kamelion Alineación oficial del equipo 'fcb.kamelion' en el partido 0 - 6 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
fcb.kamelion Alineación oficial del equipo 'fcb.kamelion' en el partido 0 - 5 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcb.kamelion

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del fcb.kamelion sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Aleksander Deham, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Staf Bettagno que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Yoann Garriz de fcb.kamelion va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lance Jacops.

Imprevisibles

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jaime Narbona va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): Cheikh Friki de Imprevisibles va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Guillermo Maestre Felices que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jan-Hendrik Priebe de Imprevisibles l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 31 de partit.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jan-Hendrik Priebe, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jaime Narbona va augmentar l'avantatge de Imprevisibles a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Imprevisibles va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 6, quan Kuba Lata va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jan-Hendrik Priebe de Imprevisibles va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jaime Narbona que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Cheikh Friki de Imprevisibles, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Semen Sekirin va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nicolau Roquet, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Nicolau Roquet es va quedar sol davant del porter, al minut 48. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Imprevisibles a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nicolau Roquet va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kuba Lata de Imprevisibles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolau Roquet de Imprevisibles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan-Hendrik Priebe de Imprevisibles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82 de partit, Nicolau Roquet de Imprevisibles va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.