Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731298167

Amistoso 731298167 Información oficial sobre el partido 731298167 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

C.D.Ronda Alineación oficial del equipo 'C.D.Ronda' en el partido 2 - 1 matrixmatrix Alineación oficial del equipo 'matrixmatrix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.Ronda Alineación oficial del equipo 'C.D.Ronda' en el partido 2 - 1 matrixmatrix Alineación oficial del equipo 'matrixmatrix' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,3 % 9,7 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Ronda

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): C.D.Ronda va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Martín Villariños, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pasqual Trepat que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): C.D.Ronda prenia la batuta de l'encontre al minut 75, quan en Edward Pelc va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): C.D.Ronda va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pasqual Trepat ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Udazken Argiano al minut 27 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pasqual Trepat va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lovor Pejaković no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Edward Pelc estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

matrixmatrix

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Als 37 minuts de partit, Cristian-Paul Pop de matrixmatrix va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 35 (Ocasión de penalti): En Aleksa Hrustanović va llençar un penal al minut 35. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): matrixmatrix van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 78, però Gian Paolo Siena va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Tristan Da Costa de matrixmatrix va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.