Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731297987

Amistoso (Int.) 731297987 Información oficial sobre el partido 731297987 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

DevilBoys F.C. Alineación oficial del equipo 'DevilBoys F.C.' en el partido 3 - 1 EMPORDÀ. C. F. Alineación oficial del equipo 'EMPORDÀ. C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DevilBoys F.C. Alineación oficial del equipo 'DevilBoys F.C.' en el partido 4 - 0 EMPORDÀ. C. F. Alineación oficial del equipo 'EMPORDÀ. C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DevilBoys F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Passat el minut 63 de joc, Jean Rietema facilitava les coses al DB amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jean Rietema, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del DB se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 64.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rodrigo Méndez es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): DB va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Simone Pruppete va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Vincent.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Sigurður Óli Úlfarsson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DB se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Zaccaria Balino va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DB.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Danilo Mereu va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): DB va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Jean Rietema va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Iván Machado va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Simone Pruppete es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Zaccaria Balino s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

EMPORDÀ. C. F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de EMPORDÀ. eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 34, Jens á Kinn va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): EMPORDÀ. va estar a punt de marcar quan Ciro Gemello va fer una passada impressionant a Peter Geddes, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.