Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731297933

Amistoso (Int., RC) 731297933 Información oficial sobre el partido 731297933 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Kotiks power Alineación oficial del equipo 'Kotiks power' en el partido 0 - 1 Lancashire Red Army Alineación oficial del equipo 'Lancashire Red Army' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kotiks power Alineación oficial del equipo 'Kotiks power' en el partido 1 - 1 Lancashire Red Army Alineación oficial del equipo 'Lancashire Red Army' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kotiks power

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Jesús Eresma es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Lancashire Red Army

Goles Goles

  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 29 minuts, Layne Shock va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lancashire va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 4, però en Jay Ward va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 35 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Lancashire van sortir al contraatac al minut 58, però Jay Ward va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Jay Ward va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ian DiLeo de Lancashire va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Jaden Robson-Rotella de Lancashire va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.