Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731297881

Amistoso (Int., RC) 731297881 Información oficial sobre el partido 731297881 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

F.C.B Barça Alineación oficial del equipo 'F.C.B Barça' en el partido 3 - 4 kickers eleven Alineación oficial del equipo 'kickers eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
F.C.B Barça Alineación oficial del equipo 'F.C.B Barça' en el partido 6 - 3 kickers eleven Alineación oficial del equipo 'kickers eleven' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.B Barça

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): F.C.B s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en Miguel José Ayechu per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Juan Jiménez Terol va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de F.C.B.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del kickers. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alberto Igartua la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del F.C.B es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jorge Rubia no va ser aprofitada per en Gonzalo Lalor Cabañas que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Juan Jiménez Terol va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

kickers eleven

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Ivan Besca marqués l'empat. Al minut 30 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 en Ivan Besca va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Als 80 minuts de partit, Charles Heit de kickers va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): kickers va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 90. Giovanni Gossweiler va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Jean Dhont de kickers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.