Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731297786

Amistoso (Int.) 731297786 Información oficial sobre el partido 731297786 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Robledo del Mazo Alineación oficial del equipo 'Robledo del Mazo' en el partido 4 - 0 KoleszCrew Alineación oficial del equipo 'KoleszCrew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Robledo del Mazo Alineación oficial del equipo 'Robledo del Mazo' en el partido 1 - 0 KoleszCrew Alineación oficial del equipo 'KoleszCrew' en el partido
Tiene bastante suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robledo del Mazo

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Robledo va posar-se per davant 1 - 0 al minut 5, quan Česlav Gál va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Robledo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alessandro Marchello va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Robledo i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 18 minuts de joc. Mentre en Česlav Gál el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 130 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28 en Česlav Gál va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 20 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alessandro Marchello va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en David Maristany, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

KoleszCrew

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): Siep Hartjes quasi marca en una jugada assajada de córner que Vladimiro Helguera havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): KoleszCrew van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 55, però el xut de Mátyás Peltzer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Vladimiro Helguera va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Valentín Civerio no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, David Calam de KoleszCrew va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.