Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731297733

Amistoso (RC) 731297733 Información oficial sobre el partido 731297733 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Captain Of Sweet Water F.C. Alineación oficial del equipo 'Captain Of Sweet Water F.C.' en el partido 4 - 2 Pol Vazzo Alineación oficial del equipo 'Pol Vazzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Captain Of Sweet Water F.C. Alineación oficial del equipo 'Captain Of Sweet Water F.C.' en el partido 4 - 0 Pol Vazzo Alineación oficial del equipo 'Pol Vazzo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Captain Of Sweet Water F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 17 (Gol de penalti): Després de 17 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Captain, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Raúl Cifontes de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Ignacio Ortiz Mexia va donar a Captain un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Captain va augmentar la diferència quan Víctor Roda no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ignacio Ortiz Mexia va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Rafael Fernández Folguera arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Isturizaga va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Ignacio Ortiz Mexia va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Captain van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Hélder Rión, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Pol Vazzo

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Vazzo va ser finalitzada des de l'esquerra per Sergi Alsinellas al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Daniel Offenwanger de Vazzo després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonardo Valladares de Vazzo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60 de partit, Leonardo Valladares de Vazzo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.