Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731297478

Amistoso (Int., RC) 731297478 Información oficial sobre el partido 731297478 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

le championnat Alineación oficial del equipo 'le championnat' en el partido 4 - 0 Phoolie's Sport Verein Alineación oficial del equipo 'Phoolie's Sport Verein' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
le championnat Alineación oficial del equipo 'le championnat' en el partido 2 - 1 Phoolie's Sport Verein Alineación oficial del equipo 'Phoolie's Sport Verein' en el partido
Tiene suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,8 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

le championnat

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): championnat va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Steffen Bianco va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de championnat el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jan-Lukas Bechmann va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de championnat pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sonny Kaya va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de championnat va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sonny Kaya progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 18 quan Jan-Lukas Bechmann de championnat gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Bertin Moquin quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Bertin Moquin, el jugador de championnat va ser expulsat al minut 74.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Steffen Bianco de championnat es va guanyar la targeta groga merescudament.

Phoolie's Sport Verein

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Zdzisław Orych va fer una estirada espectacular al minut 41, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Demy den Turk.
  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Phoolies va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 58 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Phoolies van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Didier Beynen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jae-Ho Tan ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.