Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731297242

Amistoso (Int., RC) 731297242 Información oficial sobre el partido 731297242 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Albacity de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Albacity de la Mancha' en el partido 4 - 2 Abstract Electricity Alineación oficial del equipo 'Abstract Electricity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Albacity de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Albacity de la Mancha' en el partido 9 - 0 Abstract Electricity Alineación oficial del equipo 'Abstract Electricity' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albacity de la Mancha

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Albacity va posar-se per davant 1 - 0 al minut 2, quan Adrian Boguś va llançar una pena màxima perfectament.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Adrian Boguś, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Albacity se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 38.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador Manolo Pontes de Albacity, després de 78 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Albacity va augmentar la diferència quan Óscar Castaño no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Albacity va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Óscar Castaño en un 1 contra 1 amb el porter Chase Van Gorder, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Daniel Subirana del Albacity ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sauro Pinni.

Abstract Electricity

Goles Goles

  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Joseph Aboh rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Yorgi Akıner, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Abstract al minut 68. Tukijan Qosim va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tukijan Qosim de Abstract la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.