Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296988

Amistoso (Int.) 731296988 Información oficial sobre el partido 731296988 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

alveola Alineación oficial del equipo 'alveola' en el partido 4 - 1 sporting gropada Alineación oficial del equipo 'sporting gropada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
alveola Alineación oficial del equipo 'alveola' en el partido 1 - 1 sporting gropada Alineación oficial del equipo 'sporting gropada' en el partido
Tiene bastante suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,7 % 33,3 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alveola

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): alveola prenia la batuta de l'encontre al minut 8, quan en Bogdan-Alexandru Saizu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 8 (Gol de penalti): alveola va obtenir un penal al minut 8, que va llançar a la perfecció Bogdan-Alexandru Saizu. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): alveola va aconseguir el 3 - 0 quan Knud Muschwitz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 58 (Gol de falta): Als 58 minuts, Bogdan-Alexandru Saizu va ampliar l'avantatge de alveola amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Radu Suian va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Iulian Costache va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

sporting gropada

Goles Goles

  • 151 Minuto 59 (Gol por el centro): sporting van mostrar una bona compenetració quan al minut 59 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Roberto Bazzani va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del alveola. La jugada d'estratègia del sporting per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en James Vernon va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mosè Raffaelli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.