Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296479

Amistoso (Int., RC) 731296479 Información oficial sobre el partido 731296479 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Teixugos F.C. Alineación oficial del equipo 'Teixugos F.C.' en el partido 1 - 8 Spartak Buggenhout Alineación oficial del equipo 'Spartak Buggenhout ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Teixugos F.C. Alineación oficial del equipo 'Teixugos F.C.' en el partido 2 - 7 Spartak Buggenhout Alineación oficial del equipo 'Spartak Buggenhout ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teixugos F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Edward Sundstrøm es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manuel Vello va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Magí Candela aquest no va estar a l'altura.
  • 203 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Teixugos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Edward Sundstrøm va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Spartak Buggenhout

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb 8 minuts jugats, Fabijan Volaj de Buggenhout va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Vladan Mrnjavčević de Buggenhout va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 15. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Teixugos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Brent Paeleman la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Buggenhout es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 30.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Téo Hennebel de Buggenhout l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 37 de partit.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vladan Mrnjavčević va augmentar l'avantatge de Buggenhout a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Vladan Mrnjavčević va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 58, i va fer pujar el 1 - 6 per a Buggenhout.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, el Buggenhout va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Somboon Phosai, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 7.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Buggenhout van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paris Tabakovic va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 8 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Fabijan Volaj de Buggenhout va fallar un penal al minut 52, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.