Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296349

Amistoso 731296349 Información oficial sobre el partido 731296349 en Hattrick

08.05.2024 12:15:00

Oravakütid Alineación oficial del equipo 'Oravakütid' en el partido 10 - 0 Polda Utd Alineación oficial del equipo 'Polda Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Oravakütid Alineación oficial del equipo 'Oravakütid' en el partido 9 - 0 Polda Utd Alineación oficial del equipo 'Polda Utd' en el partido
Tiene un poco de suerte 9.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oravakütid

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Jokin Legarriturri va donar a Oravakütid un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Robert Josefsson va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jukka Hirvola, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Oravakütid va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Giocondo Montaiuti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 130 Minuto 38 (Gol de falta): Jukka Hirvola va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 38 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Oravakütid va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Robert Josefsson des de dins de l'àrea.
  • 115 Minuto 48 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Robert Josefsson era molt més ràpid que el defensa Kalev Alas. Al minut 48, el jugador de Oravakütid va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 6 - 0.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Oravakütid va augmentar la diferència quan Christian Kihlerberg no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Elizbar Karegishvili, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 0 per a Oravakütid.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Christian Kihlerberg va acabar en una passada genial cap al jugador de Oravakütid Elizbar Karegishvili, que va marcar el 9 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Oravakütid va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Elizbar Karegishvili va poder fer el 10 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Jokin Legarriturri gairebé va marcar per a Oravakütid des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Giocondo Montaiuti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 87 quan Robert Josefsson de Oravakütid gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Polda Utd

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrei Ion de Polda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohd Hariri Sabran de Polda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.