Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296267

Amistoso (Int., RC) 731296267 Información oficial sobre el partido 731296267 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

Franco Sensitivi Americani Alineación oficial del equipo 'Franco Sensitivi Americani' en el partido 1 - 3 Gazelas F.C Alineación oficial del equipo 'Gazelas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Franco Sensitivi Americani Alineación oficial del equipo 'Franco Sensitivi Americani' en el partido 0 - 4 Gazelas F.C Alineación oficial del equipo 'Gazelas F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Franco Sensitivi Americani

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del KC 1927 contenien la respiració mentre en Giorgio Perrotta s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuele Viviani de KC 1927 es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Gazelas F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 47. L'anotador per Gazelas va ser Becker Falcón, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adriano Scala va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Becker Falcón va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 60, i va fer pujar el 1 - 3 per a Gazelas.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Gazelas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Vladimir Vergara va quedar-se sol davant el porter Ferdinando Antonioli, però aquest va poder aturar el xut.
  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Fausto Otero marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Christian Kristiansen que va xutar a fora per molt poc.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Ignacio Puente de Gazelas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Fausto Otero va estar a punt de posar per davant a Gazelas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ferdinando Antonioli va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adriano Scala de Gazelas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.