Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296218

Amistoso (Int., RC) 731296218 Información oficial sobre el partido 731296218 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Real Almacigo Alineación oficial del equipo 'Real Almacigo' en el partido 1 - 6 Gateshead Alineación oficial del equipo 'Gateshead' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Almacigo Alineación oficial del equipo 'Real Almacigo' en el partido 0 - 7 Gateshead Alineación oficial del equipo 'Gateshead' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Almacigo

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 27 minuts quan Jorge Lozano Jiménez va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Tobias Bøhn, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Pablo Venturi va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 89, i va passar la pilota a Tobias Bøhn, però aquest no va encertar a marcar.

Gateshead

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de Gateshead Fredje Ulijn va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mick Vrijhoeven que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Gateshead.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Lukas Mulders va aprofitar un error defensiu al minut 33, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Gateshead.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Faas van Scheltema va augmentar l'avantatge de Gateshead a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a Gateshead l'avantatge per 1 - 5. Fredje Ulijn en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Lukas Mulders va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Lukas Mulders, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jan-Joep Bel després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sorin Estornell Campos va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Fredje Ulijn, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gateshead va quedar sense poder incrementar el seu marcador.