Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295934

Amistoso (Int.) 731295934 Información oficial sobre el partido 731295934 en Hattrick

08.05.2024 23:30:00

Pipilipi Alineación oficial del equipo 'Pipilipi' en el partido 0 - 5 Zacatrus Alineación oficial del equipo 'Zacatrus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Pipilipi Alineación oficial del equipo 'Pipilipi' en el partido 1 - 7 Zacatrus Alineación oficial del equipo 'Zacatrus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pipilipi

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Curtis Karmiol va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 34, i va passar la pilota a Sixto Ballón, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sixto Ballón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sixto Ballón va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Pipilipi va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Zacatrus

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Al minut 11, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Presidente Madrid posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Roland Hubl va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Giovanni Giovinco, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Marlon Fernandez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 0 - 4 per a Zacatrus.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a Zacatrus l'avantatge per 0 - 5. Eliano Micone en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Rubén Alberto Belluomini de Zacatrus va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 31 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Zacatrus van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rody Romein va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Celso Dojas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rubén Darío Testa, però la pilota va topar amb el travesser.