Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295831

Amistoso (Int.) 731295831 Información oficial sobre el partido 731295831 en Hattrick

08.05.2024 17:55:00

Zajoby Alineación oficial del equipo 'Zajoby' en el partido 1 - 3 supersalli Alineación oficial del equipo 'supersalli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zajoby Alineación oficial del equipo 'Zajoby' en el partido 0 - 1 supersalli Alineación oficial del equipo 'supersalli' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zajoby

Goles Goles

  • 104 Minuto 83 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Zajoby al minut 83. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Lucio Patrizi va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Zajoby va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Lévy Caullet va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

supersalli

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Janusz Rębilas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip supersalli va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Dragoş-Robert Amărăscu va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Dragoş-Robert Amărăscu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 0 - 3 per a supersalli.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Augusto Capomagi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 38 per Josué Campos va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Augusto Capomagi es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Brisko Ellrichshausen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tomasz Cecotka, però la pilota va topar amb el travesser.