Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295826

Amistoso (Int.) 731295826 Información oficial sobre el partido 731295826 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

Moravský Beroun Alineación oficial del equipo 'Moravský Beroun' en el partido 0 - 0 Tartessos, H.C. Alineación oficial del equipo 'Tartessos, H.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moravský Beroun Alineación oficial del equipo 'Moravský Beroun' en el partido 1 - 1 Tartessos, H.C. Alineación oficial del equipo 'Tartessos, H.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,1 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moravský Beroun

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Michal Polický va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Michal Polický arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del MorBer van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lubomír Drtina, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tartessos, H.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Simon Pitsch quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tartessos, a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Julián Gojenola va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 270 Minuto 73 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Tartessos, al minut 73, però el xut de Vladimir Milanov va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vladimir Milanov.