Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295391

Amistoso (Int.) 731295391 Información oficial sobre el partido 731295391 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

Puro Huevo y Lo Que Sea F.C Alineación oficial del equipo 'Puro Huevo y Lo Que Sea F.C' en el partido 2 - 4 WtF Utd Alineación oficial del equipo 'WtF Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Puro Huevo y Lo Que Sea F.C Alineación oficial del equipo 'Puro Huevo y Lo Que Sea F.C' en el partido 2 - 3 WtF Utd Alineación oficial del equipo 'WtF Utd' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,5 % 42,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puro Huevo y Lo Que Sea F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Pablo David Yáñez s'emportà una gran ovació del públic local al minut 31, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): El Huevo no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Wojciech Vera es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, György Karaba va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Gauthier Lanoy del Huevo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Gauthier Lanoy va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Huevo.
  • 214 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Gauthier Lanoy quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Huevo! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al 86, Gauthier Lanoy hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Adri Galceran. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wojciech Vera de Huevo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mark Barisch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

WtF Utd

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mikko Korenius va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de WtF va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Lauri Hansen-Haug, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Kari Siili va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a WtF.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, WtF va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Lauri Hansen-Haug, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Zugay Abaragh quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Mikko Korenius de WtF, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 68, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!