Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295203

Amistoso (RC) 731295203 Información oficial sobre el partido 731295203 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Averno C.F. Alineación oficial del equipo 'Averno C.F.' en el partido 9 - 0 Athenea FC Alineación oficial del equipo 'Athenea FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Averno C.F. Alineación oficial del equipo 'Averno C.F.' en el partido 3 - 0 Athenea FC Alineación oficial del equipo 'Athenea FC' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Averno C.F.

Goles Goles

  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Averno al minut 22, que va llançar ajustat al pal en Joseph Geryes. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Averno va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Primitivo Baameiro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Averno pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ricardo Ángel Vera va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Ottavio Maione estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ricardo Ángel Vera va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 0 al minut 31.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Averno va augmentar la diferència quan Manuel Bartmann no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Sıtkı Akbaran de Averno va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 0.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Athenea. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ricardo Ángel Vera la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Averno es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 8 - 0 arribava al minut 53.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Averno va obtenir un penal al minut 74, que va llançar a la perfecció Joseph Geryes. 9 - 0 a favor dels locals.

Athenea FC

Goles Goles

  • 109 Minuto 16 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Daniel Errazuriz va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Ottavio Maione va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Yulian Antov s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.