Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731294996

Amistoso (Int.) 731294996 Información oficial sobre el partido 731294996 en Hattrick

08.05.2024 13:30:00

Diep Diep Diep Alineación oficial del equipo 'Diep Diep Diep' en el partido 0 - 2 L'Hospitalet FC Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Diep Diep Diep Alineación oficial del equipo 'Diep Diep Diep' en el partido 0 - 1 L'Hospitalet FC Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diep Diep Diep

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Diep van sortir al contraatac al minut 5, però Maxime Darcis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Younes Azouz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 22 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Younes Azouz es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

L'Hospitalet FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Dominik Rostás quedar desmarcat i marcar per a LHospitalet al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Smoky Nishimura va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Matteo Lanfranchi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Dominik Rostás, als 52 minuts, va fallar per ben poc.
  • 225 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Smoky Nishimura gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ayawire Hollstein.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Antonino De Cicco després que el jugador de LHospitalet li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.