Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731294915

Amistoso (RC) 731294915 Información oficial sobre el partido 731294915 en Hattrick

08.05.2024 17:45:00

Titanii din Tighina Alineación oficial del equipo 'Titanii din Tighina' en el partido 1 - 2 Viitorul Cahul Alineación oficial del equipo 'Viitorul Cahul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Titanii din Tighina Alineación oficial del equipo 'Titanii din Tighina' en el partido 2 - 1 Viitorul Cahul Alineación oficial del equipo 'Viitorul Cahul' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,6 % 3,4 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Titanii din Tighina

Goles Goles

  • 101 Minuto 58 (Gol por el centro): Vitalic Rîlo de Titanii va demostrar les seves habilitats al minut 58 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Venelin Atanasov del Titanii ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Titanii Vicuşor Mureşanu quasi va assolir l'empat al minut 63 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pintilie Usturoi hauria d'haver estat gol al minut 83 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nestor Deleanu de Titanii es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79 del partit, Nestor Deleanu de l'equip Titanii, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Viitorul Cahul

Goles Goles

  • 170 Minuto 37 (Gol de falta): Laurean Porcescu va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 37. 0 - 1 per a Viitorul.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Viitorul va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dragomir Tocari, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Laurean Porcescu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bence Kocziha va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Silvano Băboi al minut 82, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Denis Băbălău de Viitorul es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.